Szolgáltatás, építőipar, kereskedelem

Szolgáltató és kereskedő vállalkozások

Gree, Daikin, Syen klímaszerelő. Miért fontos a típusismeret?

Évente rengetek lakossági klíma kerül felszerelésre, nem beszélve az ipari teljesítményű légkondícionáló berendezésekről. Rengeteg klímaszerelő telepít számtalan típust, pedig egyes gyártók készüléktípusain belül is sok eltérő funkciót tudnak a modern klímák.

9a219a37-6a6b-4885-a6f1-27fa4816eea8_1_105_c.jpeg

Jobban járunk, ha kikérdezzük a szakembert, miután megtörtént a klíma felszerlése és beüzemelése. A klíma beállítása hűtés és fűtési funkció esetén. Mit jelent az I feel gombb a távirányítón? Évente újabb és újabb különlegesnek számító szolgáltatssal látják el a klímákat, érdemes tudni, mit tud az adott készülék.

Fontos megjegyezni, hogy a kültéri és a beltéri egységet időközönként (évente minimum kétszer) tisztítani és karbantartani kell. Ezt a gyártó a garanciához köti, így amennyiben nincs meg az éves kétszeri karbantartás, úgy a garanciát is elveszíti a klímaberendezésünk.

A garancia időtartama gyártótól függ, a Gree esetében egyes típusok 10 év garanciával kerülnek forgalomba. A megbízhatóbb márkák közé tartozik, amit az évek alatt bizonyított, miszerint a legkevesebb meghibásodással bíró készüléktípus jelen pillanatban. Klímaszerelés Csepel vonzáskörzetében, Dunaharaszti, Dunavarsány, Szigetszentmiklós, Szigethalom térségében.

Klíma beállítások

TIMER-ON / TIMER-OFF gomb A T-ON gombbal tudja időzíteni a bekapcsolást, a T-OFF gombbal a kikapcsolást. Nyomja meg ezt a gombot egyszer, és megjelenik az időzítő. Ekkor a „+” és a „-” gomb segítségével tudja beállítani a kívánt időt. (Ha folyamatosan nyomja, az idő gyorsabban változik.) Ezután nyomja meg még egyszer a gombot és azzal elmenti a beállítást. A távirányító azonnal küldi a jelet az berendezésnek és a villogás megszűnik. Ha ki szeretné kapcsolni a funkciót, nyomja meg még egyszer a korábbi gombot

Ha a kültéri hőmérséklet alacsony és a páratartalom magas, fűtés üzemmódban a kültéri
hőcserélőn jég képződhet. Ilyenkor a berendezés automatikusan leolvasztás üzemmódba vált. Ekkor a kijelzőn a fűtés LED villog. (A berendezés ventilátorai nem működnek, kb. 8-10 percig.) A leolvasztás manuálisan is kapcsolható: állítsa fűtés üzemben a hőmérsékletet 16°C-ra, majd a +,-,+,-,+,- gombokat megnyomva elindul a
leolvasztás.

Íme néhány Gree klíma, amik ár-érték arányban jónak mondhatóak: 

URL
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh09acc-k6dna1a-comfort-x-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh12acc-k6dna1d-comfort-x-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh18acd-k6dna1d-comfort-x-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh09acc-k6dna1a-dark-x-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh12acc-k6dna1d-dark-x-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh09yd-s6dba1a-amber-royal-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh12yd-s6dba1a-amber-royal-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh18ye-amber-royal-inverteres-split-klima/
https://klimaszerelo-budapest.hu/termek/gree-gwh09aab-home-inverteres-split-klima/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozso.blog.hu/api/trackback/id/tr6417850799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása