Szolgáltatás, építőipar, kereskedelem

Szolgáltató és kereskedő vállalkozások

Miért fúj büdös levegőt a klímám?

klimatisztitas.jpg

A válasz roppant egyszerű! Úgy gondolom ez a kép többet mond el ezer szónál én mégis megpróbálom összefoglalni.

Akinek klímája van, az tudja már, hogy a beszerelést követő hetekben élvezzük a klíma nyújtotta komfortérzetet, amelyet a lakásunkba, vagy családi házunkba a nyári meleg napokon nyújt nekünk. Ilyenkor megy a legnagyobb hatásfokkal és a levegőt keringető mókuskerék ekkor szállítja a legtöbb levegőt. Ahogy telik az idő úgy feledkezünk meg arról a tényről, hogy a nyarat váltja az ősz. Ilyenkor általában már parkolópályán, azaz kikapcsolt állapotban vannak a klímaberendezések.

Miért fontos a klíma tisztítása?

Azért fontos, mert a páralecsapódás miatt az apró porszemek idővel raszta tincsekben csüngő szennyeződéssé álltak össze, mint azt a képen is jól lehet látni. Ezt a jól dizájnolt klímaburkolat szépen eltakarja a kíváncsikodó tulajdonos szeme elől, így nem látja, hogy mennyire szennyeződött a klíma belső része.

A szeptemberi időszakban tehát már a hűtés nem kell és az átlag hőmérséklet nem kívánja meg, hogy a fűtési szezon beinduljon és aki a klímát fűtésre, vagy fűtés rásegítésre használja, az még nem fűt a klímával.

Beköszönt a hideg és vele a fűtésszezon

Ez az a nap, amikor a fűtésre használt klímák bekapcsolásakor a meleg levegő életre kelti a korábban megtelepedett gombákat, baktériumokat. A mókuskerékre tapadt szennyeződéssel a légteret szépen betelítjük.

A legtöbb tulajdonos ekkor keresi fel vállalkozásunkat és panaszkodik a büdős befújt levegő miatt. Igen, sajnos ez elég kellemetlen szagokat tud árasztani, nem beszélve az egészségre ártalmas levegőről, amit keringet a rendszer a lakásunkba.

Mi nem egy pár perces klíma tisztítást hajtunk végre, hanem egy alapos klímatisztítás és fertőtlenítés amit elvégzünk mind a kültéri, mind a beltéri egységen!

54 felhasználói értékeléssel rendelkezünk a Google rendszerében, ami mind 5 csillagos értékelés.

Minden alkalommal szinte új készüléket varázsolunk a régi, megsárgult klímákból is, a teljes elktromos csatlakozást és hűtőrendszert ellenőrizzük, hiba esetén orvosoljuk azt. Egyetlen megrendelőt sem hagytunk pácban, minden lakásból úgy távozunk, hogy a munka közben keletkező szemetet elvisszük, összetakarítunk.

Tegye próbára ÖN is kis csapatunkat!

06 30 773 6439

https://klimatisztitasbudapest.hu/

klima-tisztitas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozso.blog.hu/api/trackback/id/tr1016402034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása